Logo_baby_mooi

Op woensdag 20 augustus tussen 10.00 en 11.30 uur kunnen ouders tijdens het Mammacafé gratis een foto laten maken van hun baby. De fotoshoot wordt verzorgd door aankomend fotografe Myrthe Effing. Ouders kunnen zelf bepalen wat voor een foto ze graag willen. Een close-up, of samen op de
foto, alles is mogelijk. Dit meldt de gemeente Hengelo.

Het Mammacafé is een ontmoetingsplek waar (aanstaande) ouders en verzorgers met een baby in contact kunnen komen met andere ouders. De toegang is gratis, men betaalt alleen voor de eigen consumpties. Voor ouders met vragen over bijvoorbeeld de voeding, verzorging of hun rol als ouder is er tijdens het Mammacafé een deskundige aanwezig die informatie kan geven. Het Mammacafé vindt iedere woensdagochtend plaats in café Coffee-Star in de bibliotheek aan de Beursstraat 34 in Hengelo. Ouders kunnen tussen 10.00 en 11.30 uur vrijblijvend binnenlopen.

Een keer per maand is er tijdens het Mammacafé een thema-ochtend over een specifiek onderwerp. De eerstvolgende thema-ochtend is op 3 september. Het thema is dan ‘Overgaan op vaste voeding, hoe doe je dat?’ Op alle praktische vragen krijgen ouders een duidelijk antwoord van een diëtiste en lactatiekundige. Meer informatie over het Mammacafé en over de thema-ochtenden is te vinden op www.facebook.com/MammacafeHengelo.

© Nationale Zorggids