Normal_politie1

Op dinsdagavond heeft de politie een deel van het briefje vrijgegeven dat achter werd gelaten bij de vondeling die vorige week in Den Haag werd gevonden. De politie is op zoek naar de moeder van de baby. De handtekening die op het briefje stond, is openbaar gemaakt. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

De politie wil tot nu toe niet zeggen wat er op heeft briefje staat. "We willen dit briefje gebruiken ter controle als de moeder zich meldt. Dat geldt ook voor de informatie hoe oud de baby is,” aldus de woordvoerder. Tijdens een uitzending van Omroep West gisteravond liet een politiewoordvoerder echter de handtekening waarmee het briefje afgesloten wordt zien. De politie is inmiddels op zoek naar meerdere personen. 
 
Zo zijn ze op zoek naar een man in een grijze bestelauto. Ook zou er een vrouw vier minuten voor de vondst van het meisje door de straat zijn gefietst. Volgens de politie reed ze een rondje. De politie wil haar graag spreken, omdat ze denken dat ze iets gezien moet hebben of mogelijk zelf iets te maken heeft met het achtergelaten baby'tje. Door de ondertekening vrij te geven, hoopt de politie op een spoor naar de moeder te komen. 
 
© Nationale Zorggids