Normal_zwangerschapstest_pregnancy_test_result_wiki_-c_

De vrouwen van het Youtube-kanaal Ik Vrouw Van Jou zijn na een openbare zoektocht naar een spermadonor eindelijk in verwachting. Vorig jaar augustus startten de vloggende lesbiennes hun zoektocht op Youtube. Binnen één dag hadden ze al 150 reacties binnen, waarvan veel respectloos of vies. Het was geen gemakkelijke zoektocht, maar uiteindelijk hebben ze toch een geschikte donor gevonden. Dat melden Metro en RTL Nieuws. 

Na de oproep in augustus vorig jaar kregen ze vijfhonderd reacties binnen. De vrouwen hebben een vervroegde echo gedaan en maken de zwangerschap al in de achtste week bekend, bewust. “We filmen elke week ons leven. We vinden het daarbij belangrijk om eerlijk te zijn en de realiteit te laten zien. Het voelt dan niet goed om drie maanden lang te doen alsof het niet zo is”, leggen Scarlet en Joyce uit.

Uit de honderden reacties kozen de vrouwen in de eerste instantie twintig potentiële donors. Uiteindelijk spraken ze met tien van hen af, waarbij ze met één de beste klik hadden. Maandag 14 mei komt het boek Ik vrouw van jou uit waarin ze vertellen over de beweegredenen van de man om zijn sperma te doneren. Hij is overigens al te zien in de vlog van Scarlet en Joyce die deze week online is gekomen.

Wie kiest voor een spermadonor buiten de spermabank om, doet er verstandig aan om een donorcontract te tekenen. Daarin kun je de rechten en plichten van de donor vastleggen, evenals de zeggenschap. 

Door: Redactie Nationale Zorggids