Verwendag locatie Villa Molenenk bij Domus Magnus

Even lekker ontspannen, tutten en genieten. Je fijn laten verwennen met als resultaat er weer helemaal pico bello uit te zien en je ook zo te voelen. Dat was het doel van de eerste Verwendag op woonzorglocatie Villa Molenenk in Deventer. En het doel is absoluut behaald!

Start van de dag

Bij binnenkomst werden de bewoners en de gasten verwelkomd door pianomuziek in de hal, gespeeld door de charmante pianist Frans Schulze. De dames konden meteen een corsage uitzoeken als start van de feestelijke dag. Uiteraard stonden er lekkere bonbons en koffie klaar voor het publiek.

 

Het programma

Er waren diverse activiteiten in verschillende ruimten, die allemaal druk bezocht zijn. Bijna alle bewoners van Villa Molenenk en een aantal gasten lieten zich verwennen door het volgende:
 
  • Bij de pedicure kon je terecht voor een heerlijk voetbad en een voetverzorging 
  • De bibliotheek was ingericht als schoonheidssalon en werd bemand door maar liefst twee dames die de gezichten epileerden en de nagels voorzagen van een mooi neutraal lakje of soms een wat feestelijke kleur
  • In de huiskamer kon je je handen verzachten en je neus verwennen door met zeep een geurend stukje zeep 'in te vilten' 
  • In de serre waren er de drukbezochte demonstraties van de CRDL en de tovertafel. Het doel van deze twee instrumenten is contact leggen met elkaar. Dit werd ruimschoots gedaan, maar er werd vooral veel gelachen
  • Een uitgebreid lunchbuffet in het restaurant werd verzorgd door de koks om zo ook de innerlijke mens te verwennen

Wens vervuld

De middag werd afgesloten met een wens van een echtpaar dat woonachtig is op Villa Molenenk. Zij wilden namelijk graag een concert zien van leden van het Gelders Orkest. En hun wens kwam uit! Het kwartet 'Simply Strings' speelde lichte muziek wat zeer goed in de smaak viel. Dit concert was een groot succes en een prachtige afsluiting van een hele fijne dag met een goede sfeer.