Normal_handdoeken

Het kiezen van een relatiegeschenk is belangrijker dan sommige ondernemingen denken. Een relatiegeschenk vertelt niet alleen iets over je relatie met de klant, maar vertelt ook iets over jouw onderneming. Daarnaast kan het juiste relatiegeschenk de onderneming wat extra promotionele ondersteuning bieden. In een branche als de zorg zijn natuurlijk niet alle relatiegeschenken geschikt. Het is wel zo fijn om als onderneming aan te tonen dat jij jouw relaties begrijpt. De juiste relatiegeschenken laten ook een stukje van de missie en visie van de onderneming zien. Om het wat gemakkelijker te maken hebben we een aantal geschikte relatiegeschenken voor de zorg op een rijtje gezet.

Handdoeken

In de zorgsector geldt een hoge kwaliteitsstandaard. Zeker artikelen die door cliënten worden gebruikt, moeten aan bepaalde regelgeving en wetten voldoen. Handdoeken zijn een van de weinige producten waar dit niet voor geld. Je kunt ze gebruiken in je eigen zorginstelling of ze cadeau geven aan klantrelaties. Handdoeken zijn natuurlijk in allerlei vormen, maten en kleuren te verkrijgen en zijn daarbij ook nog eens gemakkelijk te personaliseren. Laat bijvoorbeeld hoge kwaliteit handdoeken bedrukken met het logo en eventueel zelfs de pay-off van de zorginstelling. Wil je iets meer geven? Maak het pakketje dan compleet met washandjes, gastendoeken of fijne verzorgingsproducten.

EHBO-set

Niet het meest standaard relatiegeschenk maar zeker passend bij een branche als de zorg: een EHBO set. Veiligheid gaat natuurlijk boven alles, en dit is zeker het geval in de zorgsector. Dit maakt de EHBO set misschien wel een van de meest relevante relatiegeschenken. Je kan een uitgebreide EHBO set, maar ook een leuke pleistercassette geven. Of wat dacht je van een pillendoosje? Ook deze geschenken kunnen bedrukt worden met logo en eventuele pay-off van de onderneming. Combineer het pillendoosje eventueel met een bedrukte bidon: want ook het drinken van voldoende water is onderdeel van een gezond leven!

Toilettasje

Een toilettasje is wellicht net wat minder relevant, maar komt nog altijd dicht bij de doelstellingen van de zorg. Met een (wederom eventueel bedrukt) toilettasje hebben je zakenrelaties altijd al hun zorg benodigdheden bij de hand. Je kan het toilettasje natuurlijk ook leuk vullen met bijvoorbeeld een verzorgende gel, of een lippenbalsem. Je kan er alle kanten mee op; zolang de producten maar een stukje verzorging laten zien. Natuurlijk mogen er ook wat promotionele middelen in het toilettasje achtergelaten worden. Een sleutelhanger met de logo van de onderneming bijvoorbeeld, of een persoonlijk kaartje.

(Deze tips worden mogelijk gemaakt door Matrijs.nl)