Logo_healthy_fest_weekend

Veel mensen beginnen het nieuwe jaar met klassieke goede voornemens om gezonder te leven. Wie deze ambitie toekomstbestendig wil maken, kan daarvoor naar het Healthy Fest Weekend. Van 21 tot en met 23 juni kan iedereen die op een leuke manier met gezondheid bezig wil zijn trainingen en lezingen volgen en met ontspanningsessies meedoen. Dit meldt Healthy Fest. 

Het festival dat op de eerste dag van zomer begint vindt dit jaar plaats in Center Parcs de Eemhof. Healthy Fest Weekend wordt voor de vierde keer georganiseerd. Het exacte programma is nog niet bekend, maar er worden al wel tipjes van de sluier opgelicht door de organisatie.

Zo kunnen mensen tijdens het festival bodypump-, zumba-, en kickbockstrainingen volgen. Daarnaast zijn er ontspanningsessies en lezingen van onder meer De Nieuwe Yogaschool en Johan Noorloos. Ook is er veel aandacht voor nieuwe trends zoals aerial yoga, flow yoga en bungee fitness. De foodcourt is dit jaar nog groter dan voorheen en op zaterdagavond zal een concert van een mystery guest plaatsvinden. 

Door: Redactie Nationale Zorggids