Logo_woty_badge-nominee

Yes! Het is ons weer gelukt een nominatie te ontvangen voor de verkiezing Website van het Jaar. De Nationale Zorggids staat in het rijtje van 12 beste websites van dit jaar in de categorie Gezondheid. We zijn natuurlijk erg blij met de nominatie, maar de daadwerkelijke titel “Website van het Jaar 2023’ in deze categorie zou al helemaal fantastisch zijn. Help jij ons deze felbegeerde titel te winnen? Stem op ons en maak kans op mooie prijzen.

Onze kleine, maar enthousiaste redactie voorziet jou dagelijks van al het actuele zorgnieuws, zorgachtergronden en interviews. Breder zorgnieuws dan bij ons vind je nergens anders: van kraamzorg tot ouderenzorg, van ziekenhuiszorg tot zorgverzekeringen. Ben jij net zo enthousiast over onze site als wij zijn?

Stemmen op Website van het Jaar 2023

De Website van het Jaar verkiezing is de ultieme publieksprijs. Breng hier je stem op ons uit en maak kans op mooie prijzen zoals een Philips Airfryer XL, de viral ijsmaker Ninja Creami en Playstation 5. Stemmen kan tot en met 20 oktober 2023. Heel hartelijk bedankt!