Normal_arts2

Tijdens de Nationale Huidkankerdag op zaterdag 17 mei is het mogelijk uw huid te laten controleren op eventuele verdachte plekjes door dermatologen in tal van ziekenhuizen in heel Nederland (van 10.00 tot 13.00 uur). Ook de afdeling Dermatologie van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen doet mee aan deze dag.

De huidcontrole geldt exclusief voor bezoekers die zich vooraf hebben ingeschreven via www.huidkankerdag.nl. Inschrijven is mogelijk tot 7 mei a.s., vol is vol! Naast een huidcheck krijgen bezoekers informatie over hoe zij hun huid het beste kunnen beschermen tegen de zon én zelf kunnen controleren.
 
Lezing
De dermatologen van het WZA houden op deze dag, zaterdag 17 mei, tevens een lezing over het herkennen van huidkanker en het voorkómen ervan. De lezing wordt gehouden van 11.00 tot 12.00 uur op de poli Dermatologie (poli nr. 81). U kunt de lezing combineren met de huid-check, maar ook zonder check bent u van harte welkom om de lezing bij te wonen. Er is vrije inloop. Aanvang 11.00 uur.
 
Inschrijven
U kunt zich tot 7 mei online inschrijven voor de huid-check op de speciale website www.huidkankerdag.nl. Er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar. Wees er daarom snel bij.