Foto geleverd door de Nationale Hulpgids

De Nationale Hulpgids organiseert ook dit jaar weer de Hulp van het Jaar verkiezing. Cliënten, collega’s en familie kunnen nu hun favoriete hulp nomineren. Via de verkiezing worden hulpen in het zonnetje gezet. Ook dit jaar wordt wederom gezocht naar de beste hulp van het jaar, aldus de Nationale Hulpgids.

Goede en betrouwbare hulpen zijn zeer belangrijk voor hulpvragers, die tegenwoordig vaak met minder budget een beroep op zorg moeten doen. Tijdens de verkiezing wordt daarom gezocht naar de hulpen die met veel plezier en toewijding hun werk in de (kinder)opvang, thuiszorg, schoonmaak, begeleiding of verzorging doen. De oppas die jouw kind weer helemaal laat opbloeien, de thuiszorgmedewerker waar oma elke week naar uitkijkt, de begeleider die de mogelijkheden van jouw beperking ziet: ze kunnen allemaal genomineerd worden. “Dagelijks zien wij veel bijzondere hulpen voorbij komen op onze zorgmarktplaats. De inzet van de hulp en de dankbaarheid van de hulpvrager: dat is het gevoel dat we willen delen”, aldus Tom Verhagen, directeur van De Nationale Hulpgids.
 
Tot en met 18 oktober kunnen cliënten, collega’s en familie een hulp nomineren via www.hulpvanhetjaar.nl. Het draait in de Hulp van het Jaar verkiezing om het persoonlijke verhaal. Wat maakt jouw hulp zo speciaal? Het publiek kan vervolgens stemmen op de hulp die zij het beste vinden. De winnaar zal in de week van 16 november 2015 bekend gemaakt worden en krijgt de titel Hulp van het Jaar 2015 en een welverdiende ballonvaart van Nationale Ballonvaartbon. 
 
© Nationale Zorggids