Logo_logo_ananz
De raad van bestuur van de St. Anna Zorggroep heeft mevrouw Marion van Zoom benoemd tot directeur van Ananz. Zij start per 1 november 2015 in deze functie. Ananz is onderdeel van de St. Anna Zorggroep gespecialiseerd in zorg voor ouderen. Van Zoom wordt directeur van vier woonzorgcentra in Geldrop en Heeze. Dit meldt de St. Anna Zorggroep. 
Van Zoom vervult hiermee de vacature die is ontstaan na het vertrek van Koen van Haaren. De heer Jeroen Collette vervult de functie tijdelijk, maar draagt het stokje per 1 november over aan Van Zoom. 
 
Van Zoom werkte hiervoor bij ziekenhuis Bernhoven en is bekend met ouderenzorg. Zowel bij de realisatie van de nieuwbouw van ziekenhuis Bernhoven als in haar vorige functie als programmamanager, werkte zij nauw samen op het grensvlak tussen de ziekenhuiskant van Bernhoven en de ouderenzorg van BrabantZorg (gebiedsontwikkeling, zorghotel, financiering etc.) in de regio Oss, Uden en Veghel. Tevens heeft zij ervaring opgedaan in het opzetten en uitvoeren van nieuwe zorgvormen tussen eerste en tweede lijn.
 
Ananz biedt wonen, welzijn en zorg voor ouderen. Zij richt zich hierbij op kleinschaligheid, betrokkenheid en het flexibel inspelen op de zorgvraag.
 
© Nationale Zorggids