Normal_computer_medisch_stethoscoop

Indora Managementadvies en Bureau Zorgmarketing introduceren het vernieuwde Zorgmarketingplatform. Centraal staat het uitwisselen van kennis, ervaring en best practices om daarmee de marketingfunctie van zorgorganisaties te versterken. Dit meldt Indora. 

Het nieuwe Zorgmarketingplatform is voor iedereen die geïnteresseerd is in zorgmarketing en marktgericht en klantgericht ondernemen in de zorg. Door een breder aanbod, groter netwerk en een lidmaatschap dat toegankelijk is voor iedereen, is het Zorgmarketingplatform aantrekkelijker dan ooit.

Het Zorgmarketingplatform organiseert netwerkbijeenkomsten en opleidingen en workshops via de Zorgmarketing Academie. Leden van het platform kunnen gebruik maken van een online kennisbank en ervaringen uitwisselen in een online community. Het Zorgmarketingplatform onderzoekt de stand van zaken op het gebied van marketing in de zorg en brengt ontwikkelingen en trends in kaart. Ook ontwikkelt het Zorgmarketingplatform voor zorgorganisaties handige tools zoals methodieken en checklists.

Het Zorgmarketingplatform werkt samen met brancheverenigingen en kennisinstituten in de zorg. Kortom, het Zorgmarketingplatform is hét kennisplatform voor marketing in de zorg!

Waarom marketing in de zorg?
Zorgorganisaties hebben te maken met marktwerking, concurrentie, teruglopende inkomsten en kritische zorginkopers en zorgconsumenten. Markt- en klantgericht denken wordt cruciaal voor zorgorganisaties om te kunnen blijven bestaan. Veel zorgorganisaties worstelen met hun marketingaanpak. Het Zorgmarketingplatform helpt zorgorganisaties en zorgmarketeers met de versterking van hun marketingfunctie. 

Het Zorgmarketingplatform in het kort
Het Zorgmarketingplatform (www.zorgmarketingplatform.nl) is hét kennisplatform van en voor medewerkers, managers en directeuren in de zorg die zich bezig houden met marketing, communicatie en verkoop in de meest brede zin van het woord. Het Zorgmarketingplatform bestaat sinds 2004 en is in 2017 volledig vernieuwd. Het doel is het uitwisselen van kennis en ervaring op marketinggebied en het versterken van de marketingfunctie van zorginstellingen. Het Zorgmarketingplatform organiseert bijeenkomsten, opleidingen, workshops, onderzoek en publicaties. Het Zorgmarketingplatform is een initiatief van Indora Managementadvies en Bureau Zorgmarketing. 

(Dit is een advertorial)