Normal_m_tichem_foto_2__002_

Per 1 april 2019 draagt Huub Deterd zijn taken en verantwoordlijkheden als algemeen directeur over aan Mariska Tichem. Met de positieve afronding van het IGJ-traject is Domus Magnus in een volgende fase aangekomen. Huub Deterd kiest om de weg vrij te maken voor een nieuwe bestuurder. De raad van commissarissen is hem zeer erkentelijk voor zijn bijdrage om de organisatie in rustig vaarwater te loodsen.

Met Mariska Tichem heeft Domus Magnus een waardige opvolger gevonden. Mariska heeft ruime management- en bestuurservaring in de gezondheidszorg. Zij is van oorsprong verpleegkundige, die na jarenlange ervaring en opleidingen bestuursfuncties heeft bekleed in diverse (topklinische) ziekenhuizen. Zo heeft zij bij Tergooi ziekenhuizen diverse functies vervuld en was zij vanaf eind 2016 (mede-)bestuurder van het MC Slotervaart.

Het bewaken en verder verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van de zorg binnen Domus Magnus is haar dan ook toevertrouwd. Mariska kijkt er naar uit om bij Domus Magnus aan de slag te gaan: "Mijn kernwaarden als persoon en bestuurder – professioneel, persoonlijk en samenwerken – sluiten goed aan bij Domus Magnus. In een veranderend zorglandschap kijk ik er naar uit om samen met alle medewerkers de hoogstaande dienstverlening en goede zorg te bieden aan de bewoners en verder te bouwen aan een succesvolle toekomst van Domus Magnus."

(Dit is een advertorial van Domus Magnus)