Normal_pexels-karolina-grabowska-4386495

ZorgkaartNederland en Omapost slaan de handen ineen voor een positief gebaar naar de zorg. Vanaf vandaag, Nationale Complimentendag, kan iedereen gratis een echt kaartje sturen naar een arts, begeleider, of andere zorgverlener die het extra verdient. Dit meldt The PR Factory. 

 

Het is al weer zo lang geleden: die golf van applaus die door het land ging. De posters met de harten achter het raam. Het afgelopen jaar was heel lastig voor de zorg. Niet alleen voor de ic medewerkers, maar ook voor alle andere zorgverleners.

“Het is weer hoog tijd voor erkenning voor alle prestaties die er in de zorg geleverd worden”, vindt manager ZorgkaartNederland Titia Lekkerkerk. “ZorgkaartNederland is er voor mensen die zorg nodig hebben. Maar zorgverleners zijn natuurlijk ook gewoon mensen. Zij verdienen, zeker in deze tijd, extra aandacht”.

Verras een onbekende

Op zorgkaartnederland.omapost.nl kan je een kaartje kiezen uit negen ontwerpen. Vervolgens laat je het kaartje gratis opsturen naar je eigen zorgorganisatie, óf naar een compleet onbekende zorgverlener. Met één druk op de knop kiest de website dan willekeurig een zorginstelling uit de database van ZorgkaartNederland. 

Door: Nationale Zorggids