Wouter Bos begonnen als nieuwe bestuursvoorzitter Coöperatie Menzis

Per 1 mei 2022 is Wouter Bos (1963) de nieuwe bestuursvoorzitter van Coöperatie Menzis. De Raad van Commissarissen benoemde hem als de opvolger van Ruben Wenselaar. Dat meldt Menzis.

Wouter Bos: “Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging. Het is voor mij een mooie terugkeer naar de wereld van de zorg. Ik vind het belangrijk dat Menzis voorop wil lopen in de beweging naar regionaal georganiseerde zorg met de juiste aandacht voor preventie en duurzame toegankelijkheid. En dan liefst ook nog voor een aantrekkelijke premie. Kortom, genoeg te doen!”

Handen vol

Wouter is begin mei begonnen bij Coöperatie Menzis en zal zich in eerste instantie richten op het kennismaken met collega’s, de interne organisatie en de vele partijen en stakeholders waar Menzis mee samenwerkt. Zelf zegt hij daarover: “Ik ga niet meteen met allerlei meningen de media in. Ik vind het belangrijker dat Menzis en ik elkaar eerst nog beter leren kennen. Voor mij is er in ieder geval genoeg te leren over onze regio’s, onze verzekerden, onze producten en onze concurrenten, daar heb ik voorlopig mijn handen aan vol.”

Door: Nationale Zorggids