VGZ benoemt Cas Ceulen officieel tot Chief Health Officer

Per 24 augustus is Cas Ceulen definitief benoemd tot Chief Health Officer (CHO) bij Coöperatie VGZ. De afgelopen maanden vervulde hij deze functie al op interim-basis, als opvolger van Marjo Vissers, die tot CEO werd benoemd. De benoeming van Cas Ceulen is goedgekeurd door De Nederlandsche Bank en gaat per direct in. Dit meldt VGZ.

Cas Ceulen werkt sinds 2004 bij Coöperatie VGZ. Hij was onder meer als programmamanager betrokken bij de transitie van ziekenfonds naar zorgverzekeraar en de herinrichting van de divisie Zorg in 2012. Daarna was hij vijf jaar Inkoopmanager Medisch-specialistische Zorg en de laatste vijf jaar clusterleider bij de divisie Klant & Merkpartners. Hij leverde een belangrijke bijdrage aan de transitie naar het klantgericht werken. Onder zijn leiding kreeg Coöperatie VGZ een sterkere positie in de (zakelijke) markt voor collectieve zorgverzekeringen.

Resultaatgericht en verbindend

Marjo Vissers: "Ik ben heel blij met de benoeming van Cas Ceulen tot CHO. Hij heeft zich als mijn vervanger bewezen als een ervaren, resultaatgerichte en verbindende leider. Cas heeft oog voor de belangen en ideeën van zorgprofessionals en andere belangrijke stakeholders én onze medewerkers en leden. Zijn ervaring in de zorg en op het gebied van stakeholdermanagement in de B2B-context zijn voor ons van grote waarde. Ik zie dat hij, samen met het ervaren directieteam Zorg, bijdraagt aan onze gezamenlijke missie: een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen."

Door: Nationale Zorggids