Normal_2020_-_hb_-_schoonhoven_-_bewoonster_en_vrijwilligster_lachen_-_onbeperkt

Geloof jij ook dat leven met dementie op een zo gewoon mogelijke manier kan en ben je ervan overtuigd dat jij daaraan kan bijdragen? Dan zoeken wij jou! En je partner, want samen kunnen jullie aan het roer staan van jullie eigen Herbergier en 16 bewoners een zinvol leven bieden. Naast kandidaten om bestaande vestingen over te nemen, zoeken wij zorgprofessionals die een nieuwe locatie willen opstarten, zoals in Schiedam, Leimuiden of Assen.  

 

Ben jij de bureaucratische rompslomp, werkdruk en het ‘geen tijd hebben’ in de reguliere zorg zat? En wil jij weer zorgen vanuit jouw hart? Ontdek dan de mogelijkheden van het leven als Herbergier- ondernemer. Als zorgondernemer draai jij aan de knoppen en is zingeving nooit ver te zoeken. Tijd, persoonlijke aandacht, levensgeluk en keuzevrijheid. Jij en je levenspartner creëren in jullie Herbergier een warm thuis en maken samen het verschil voor jullie bewoners.

Wie ben jij?

  • Een BIG-geregistreerd verpleegkundige met ervaring in de ouderenzorg
  • Je hebt een levenspartner die met jou dit avontuur wilt aangaan
  • Eén van jullie heeft leidinggevende ervaring

Laat je inspireren en maak kennis met de voordelen van Herbergier-ondernemerschap tijdens ons webinar op 24 augustus.  Je kunt je aanmelden via deze link.