Beter in je vel zitten

We zijn veel bezig met onze looks. En dat is niet gek: uiteraard wil je er graag goed en verzorgd uitzien! Zo zit je namelijk beter in je vel. Ben je benieuwd wat je allemaal aan je uiterlijk kunt doen om beter in je vel te zitten? Er zijn verschillende dingen om aan te denken. We delen ze met je!

Make-up die bij je past

Make-up doet veel voor het gezicht! Hoewel je heus niet elke dag met een flinke laag make-up de deur uit hoeft te gaan, is het soms juist wél prettig om je mooi op te maken. Daarbij is het belangrijk dat je weet welke make-up er bij jou past: dit is per persoon verschillend. Laat je eens adviseren over jouw ideale make-up keuzes, bijvoorbeeld qua kleuren. Daar heb je vervolgens elke keer weer profijt van als je make-up op gaat doen!
 

Permanente make-up

Vind je het maar veel werk om steeds weer make-up op te moeten doen, en eraf te moeten halen? Er bestaat ook een vorm van make-up die je gewoon kunt laten zitten, zodat je er maar weinig omkijken naar hebt. We doelen op permanente make-up! Bij wenkbrauwen, lippen en oogleden kun je hiervoor kiezen. Denk aan eyeliner of ingetekende wenkbrauwharen. Zo kun je bijvoorbeeld ’s ochtends veel sneller de deur uit, aangezien je minder tijd aan je make-up hoeft te besteden.
 

Aanpakken lichaamsbeharing

Lichaamsbeharing is iets waar veel vrouwen zich mee bezighouden. Je bent het waarschijnlijk liever kwijt dan rijk. Maar eerlijk is eerlijk: in het scheren of epileren gaat steeds weer enorm veel tijd zitten. Een beter en langduriger resultaat krijg je met het laseren van je lichaamsbeharing. Na de serie van behandelingen geniet je namelijk van een permanent onthaarde huid. Een comfortabel vooruitzicht!
 

Aanpassingen aan haar

Nog zo’n belangrijk onderdeel van het uiterlijk: het haar! Het liefst heb je natuurlijk dat je elke dag weer een good hair day hebt. In de realiteit is dat simpelweg niet altijd mogelijk. Maar je kunt wel op zoek gaan naar jouw perfecte coupe. Misschien heb je al jarenlang hetzelfde kapsel, zonder er ooit grondig over na te denken. Dan is er de kans dat je eigenlijk meer uit je kapsel kunt halen. Vraag het eens aan je kapper! Het voelt wellicht spannend om iets anders te proberen, maar het kan absoluut voor een beeldige verandering zorgen. Wat ons betreft is het in ieder geval het uitproberen waard. 
 

Fit lichaam

Tot slot is het goed voor je zelfvertrouwen om een fit lichaam te hebben. Probeer gezond te eten en te doen aan lichaamsbeweging. Mocht je geen zin hebben om je af te beulen in de sportschool, dan kun je er ook aan denken om regelmatig een stuk te fietsen of wandelen, om maar wat te noemen. Er zijn immers allerlei vormen van beweging! Ga na wat jij het leukst vindt – en waardoor je je het best voelt over jezelf.