Recreëren Duitsland

In het smalste stukje van Nederland wandel je zo van België naar Duitsland. Precies in het midden ligt de gemeente Echt-Susteren. Deze gemeente is omringd door buitenlandse grenzen. Hier vindt u oneindig veel mogelijkheden om te genieten en te recreëren. Echt is daarnaast het droogste plekje van Nederland, gemiddeld gezien valt hier dus de minste regen in Nederland. Ook vindt u hier een prachtige omgeving met mooie bos- en natuurgebieden. 

Recreëren op Camping Marisheem in Echt

In het plaatsje Echt ligt Camping Marisheem. Uitermate geschikt voor kampeerders die graag hun eigen vrije tijd naar persoonlijk inzicht invullen. Bij Camping Marisheem vindt u een familiaire, gemoedelijke en persoonlijke sfeer binnen het park. Op dit kleinschalige en overzichtelijke park wordt u behandeld als ware gast. In de directe omgeving vindt u genoeg keuze aan vermaak voor jong en oud. Zo zijn interessante steden als Roermond, Sittard, Maastricht, het Belgische Maaseik en het Duitse Aken goed bereikbaar.  
 
Op Camping Marisheem vindt u verschillende faciliteiten. Zo is er een mooi zwembad met glijbanen. Hier kunt u heerlijk ontspannen op de ligbedden in het grote grasveld naast het zwembad. Ook is er een kinderwatertoestel aanwezig in het kinderbad. Daarnaast zijn er verschillende andere mogelijkheden tot recreëren op de camping. Zo is er een Bar en Friture en een Terras-Café. Ook zijn er mogelijkheden om jeu de boules te spelen, tafeltennis, beachvolleybal en zijn er genoeg speelplekken voor kinderen. 
 
Ook voor de jeugd zijn er verschillende leuke activiteiten in de omgeving. Zo is er in Echt een bioscoop, kun je lasergamen, karten, bowlen, paintballen en nog veel meer. Winkelen is ook een leuke activiteit en kan in verschillende winkelcentra in Echt en omgeving.
 
Bij Camping Marisheem heeft u de keuze om op een jaarplaats te recreëren in uw chalet of stacaravan. Ook kunt u kiezen voor een halfjaar op een seizoenplaats in uw toercaravan of voor een kortere vakantieperiode met uw caravan, camper of tent op een toeristische kampeerplaats.  
 

Wandelen en fietsen in het smalste stukje van Nederland

Camping Marisheem ligt in het mooie natuurgebied het Marissen. Dit is een prachtig wandel- en fietsgebied en vlakbij het grote watersportgebied de Maasplassen. In het Kranenbroek vindt u uitgezette wandelroutes van diverse afstanden. Vanaf de camping parkeerplaats loopt u zo het bos in. Ook kunt u prachtig fietsen door het vlakke Midden-Limburgse landschap. Fietsen in Limburg leidt je langs de prachtige heuvellandschappen, kabbelende beekjes en indrukwekkend diepe kalksteengroeves. 
 
Op basis van het uitgebreide fietsknooppuntennetwerk is een fietsroute gemaakt waar u op één dag van België naar Duitsland kunt fietsen. Deze fietstocht leidt langs water, langs veel monumenten, kloosters en langs pittoreske dorpen. De Maas stroomt, als grensrivier, traag door deze prachtige fietsregio. Aan beide zijden van de Maas zijn door grindafgraving uitgestrekte Maasplassen ontstaan.  
 
Meer weten over Camping Marisheem? Raadpleeg dan onze website www.marisheem.nl of bel ons op 0475 – 481 458.