Normal_laptop

Door de juiste accessoires kan je laptop beschermd worden tegen beschadigingen en er mooi uitzien. Momenteel zijn er niet alleen folies en beschermende glazen op de markt, maar ook diverse hoesjes en stickers om de computer te beschermen tegen mechanische schade.

 

 

Laptop stickers 

Elektronische apparatuur moet bovenal functioneel zijn en afgestemd op individuele behoeften. Daarnaast is het de moeite waard ervoor te zorgen dat de laptop er esthetisch goed uitziet en goed beschermd is tegen beschadiging. Een geweldige oplossing is het kopen van laptop stickers, die van plastic zijn gemaakt en het oppervlak van de klep van het apparaat, het toetsenbord, de camera of andere delen kunnen bedekken. De belangrijkste taak van dergelijke stickers is natuurlijk de esthetische functie, dus een volledige verandering van het uiterlijk van elektronische apparatuur. Het blijkt echter dat dergelijke accessoires voor laptop ook andere, veel praktischer functies hebben. In de eerste plaats kunnen stickers de uitrusting beschermen tegen krassen en schrammen, en zo de weerstand tegen diverse mechanische omstandigheden verhogen. Bovendien is een laptop met stickers gemakkelijk te vinden tussen andere apparaten en onderscheidt je je zo van de menigte. De sticker kan ook een marketingfunctie hebben, als het logo van het gekozen bedrijf erop staat. Deze oplossing werkt vooral goed voor zelfstandigen. Stickers voor laptops kunnen ook eerdere beschadigingen of verkleuringen op het apparaat bedekken. Deze accessoires kunnen er gemakkelijk worden afgehaald en vervangen. 

Laptop hoes

Een laptophoes of -tas is een ander accessoire dat een goede bescherming biedt voor je apparatuur. Een laptophoes is ontworpen om bescherming te bieden tegen mechanische schade alsook tegen vocht en zonlicht. Het is vooral handig voor mensen die hun laptop vaak meenemen en van plaats naar plaats vervoeren. De hoes kan gemaakt zijn van plastic of zachte materialen. De eerste oplossing werkt perfect met een laptoptas, want door beide accessoires te gebruiken, bescherm je het apparaat dubbel. Natuurlijk moet de hoes worden gekozen op basis van de diagonaal van het scherm van je laptop. Het punt is dat het apparaat er niet uit mag vallen of bewegen terwijl het wordt gedragen. 

Beschermende folie

Beschermende folie is het populairst bij bezitters van een smartphone. Er zijn ook beschermfolies en glazen voor laptops op de markt. In dit geval is het bijzonder belangrijk dat de afmetingen van de folie overeenstemmen met de diagonaal van het scherm, en dat dit accessoire zeer nauwkeurig wordt bevestigd. De folie beschermt voornamelijk tegen krassen en overmatige blootstelling aan zonlicht en vocht.