rimpels tegengaan

Ben je op de hoogte van de verschillende rimpelbehandelingen die momenteel mogelijk zijn? In dat geval is het mogelijk om tot de beste behandeling te komen. Het kan immers voorkomen dat je vanaf je 30e levensjaar steeds meer te maken krijgt met rimpels die zichtbaar zijn. Dit is het gevolg van het feit dat de huid minder elastine aanmaakt. Door de verminderde productie wordt de huid slapper en vormen meer rimpels. Je kunt de rimpels ontwikkelen op meerdere plaatsen in de huid, denk hierbij aan het voorhoofd of onder de ogen. Een rimpelbehandeling vermindert deze rimpels waardoor je er jonger en frisser uit blijft zien.

 

Bekende behandelingen tegen fillers

Een aantal behandelingen zijn extra bekend, gezien de veelvoorkomende behandelingen die zijn uitgevoerd. Hierbij kun je denken aan de botuline toxine en fillerbehandelingen. Voordat je voor een van deze opties kiest is het belangrijk om te weten wat de resultaten zullen zijn. Verdiep je hier vooral in, door voldoende onderzoek te doen en informatie te lezen zorg je er namelijk voor dat je de juiste keuze maakt. De beste behandeling is afhankelijk van de ernst en de locatie van de rimpel. Je kunt voor een behandeling bijvoorbeeld bij Betan Clinics terecht. 

Ontstaan van rimpels

Rimpels ontstaan vanuit een natuurlijk proces, waarbij de huid veroudert en als gevolg hiervan meer rimpels gaat tonen. Een oplossing voor dit probleem bestaat uit een behandeling. Vaak zijn rimpels niet het gevolg van de levensstijl die je hanteert, desalniettemin is voldoende slaap en gezonde voeding van groot belang. Met name bij mensen onder de dertig zijn diepe kringen of rimpels in het gezicht voornamelijk het gevolg van onvoldoende rust. 

Resultaat van de behandeling

Als gevolg van de behandeling zal jij er weer frisser uitzien. De boze en vermoeide blik, als gevolg van de fronsrimpel, is opgelost. Vaak houdt het effect van de behandeling voor een periode van meerdere jaren aan, waarna het mogelijk is om op zoek te gaan naar een nieuwe behandeling. De nieuwe behandeling is vervolgens mogelijk zonder dat er sprake is van een naar effect. Bij de behandeling wordt echter een wetenschappelijke methode gehanteerd, waarbij geldt dat het middel niet schadelijk is voor de gezondheid. De behandeling is tevens niet pijnlijk en zal binnen enkele minuten alweer afgelopen zijn. 

Botox behandeling

Een bekende behandeling in de samenleving bestaat uit de toepassing van Botox. Dit is wellicht een middel om ervoor te zorgen dat de rimpels in je gezicht verdwijnen. Zorg er echter wel voor dat jij je allereerst laat adviseren door een huisarts. Deze kan een correcte analyse uitvoeren en je vervolgens doorverwijzen naar een arts die geschikt is om de behandeling uit te voeren. Laat de behandeling vooral niet uitvoeren door een amateur om fouten met nare gevolgen te voorkomen.