Normal_open_dag_landscheiding_16

Op zaterdag 24 september was de open dag van woonzorgcentrum Landscheiding in Den Haag Mariahoeve. Op deze burendag wilde Landscheiding de buren kennis laten maken met de bewoners van Landscheiding. Er waren diverse kraampjes met informatie over het wonen en werken in Landscheiding. Geïnteresseerden konden een kijkje nemen in het huis en ook de appartementen bekijken. Het was een geslaagde open dag!

 

 

Activiteiten voor jong en oud

Tijdens de open dag was er voor jong en oud iets te beleven. Voor de allerkleinsten was er een springkussen, een schilderhoekje en een plek waar geschminkt werd. Ook was er een crea workshop, een bijbelquiz en kon er een rondje gefietst worden op de duofiets. Daarnaast konden bezoekers met een virtual reality bril een virtueel uitstapje maken. Ook aan het eten en drinken was gedacht: het catering team van Landscheiding had allerlei lekkere snacks bereid, van brownies tot loempia’s.

Een kijkje nemen

Gedurende de dag konden geïnteresseerden een kijkje nemen in Landscheiding en kennis maken met onze bewoners. “Veel oudere mensen weten dat Landscheiding in de buurt is, maar hebben nog nooit de gelegenheid gehad om een keer rond te kijken. Deze open dag was speciaal bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn om in de toekomst in Landscheiding te komen wonen. Zo hopen we de drempel iets te verlagen,” aldus regiomanager Janneke Haasnoot. Naast rondleidingen voor mensen die geïnteresseerd zijn in het wonen in Landscheiding, konden mensen die geïnteresseerd zijn in het werken in de zorg ook een kijkje nemen. “We zijn altijd op zoek naar zorgzame collega’s en vrijwilligers. De open dag is een mooie kans om voor geïnteresseerden om bij ons de sfeer te komen proeven,” aldus recruiter Patricia van Alenburg.

Wilt u meer weten over het wonen in het verpleeghuis van Landscheiding? Neem dan contact op met ons Klantenbureau via 070 80 08 888.

Bent u benieuwd naar een terugblik van de open dag op de andere locaties? Lees hier meer informatie over Tabitha, Onderwatershof of Floriadehof.