Normal_car-gc4b3f7a08_1920

Door verminderde of gebrekkige mobiliteit kan het zo zijn dat u toenemend afhankelijk bent van anderen. Gelukkig komt daar Welzorg in beeld! Zij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de mobiliteit van mensen. Of dit nou is door middel van de aanschaf of lease van aangepaste auto's en bussen of een autoaanpassing op maat: bij Welzorg helpen ze u graag verder. Wilt u in de toekomst ook profiteren van een auto op maat of bent u benieuwd hoe u uw eigen mobiliteit kunt verbeteren? Lees dan snel verder! We vertellen u namelijk graag meer over een elektrische brommobiel op maat (MAX Mobiel), de diverse aanpassingen en andere dienstverleningen van Welzorg.

Elektrische brommobiel op maat

Zodra uw mobiliteit vermindert, bijvoorbeeld omdat u last heeft van reuma, artrose of aan het revalideren bent van een operatie, kan het zijn dat u op zoek bent naar een passende oplossing om alsnog uw dagelijkse bezigheden uit te voeren. Een elektrische brommobiel op maat kan dan een mooie uitkomst zijn voor u. Om een elektrische brommobiel te besturen heeft u overigens geen rijbewijs nodig. U kunt op deze wijze dus snel uw eigen vrijheden terugkrijgen. Zo bent u niet meer afhankelijk van kinderen, familie, taxi’s of het openbaar vervoer om uw boodschappen in huis te halen of een bezoek te brengen aan de huisarts. 

Voordelen van de MAX Mobiel

Er zijn diverse voordelen aan de MAX Mobiel, naast het opnieuw verkrijgen van uw eigen vrijheid. Doordat de brommobiel namelijk elektrisch is, profiteert u van een duurzaam alternatief ten opzichte van vervoermiddelen op benzine of diesel. Bent u benieuwd of de elektrische brommobiel, ook wel MAX Mobiel, op maat iets voor u is? Dan kunt u online eenvoudig een vrijblijvende proefrit inplannen. De adviseurs van Welzorg reageren altijd binnen 24 uur, zodat u snel op de hoogte bent van de mogelijkheden. Mocht u de aanschaf van de brommobiel niet kunnen of willen betalen in één keer, dan kunt u deze bij Welzorg ook leasen. U profiteert op deze wijze van een vast maandelijks bedrag en komt zo ook niet voor verrassingen te staan. Het leasen van dit voertuig heeft overigens nog een aantal voordelen, die we graag hieronder voor u opsommen:

  • De MAX mobiel kunt u door middel van een private lease al vanaf 259 euro per maand rijden.
  • De lease komt inclusief onderhoud, reparatie en bandenservice.
  • 24-uurs pechhulp is mogelijk om mee te nemen in uw lease.
  • Welzorg is in staat om de MAX Mobiel aan te passen naar uw fysieke behoeftes.
  • Er geldt een mogelijke vergoeding vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning).

Overige dienstverleningen van Welzorg

Naast het aanbieden van een elektrische brommobiel heeft Welzorg ook andere diensten. Zo tref je er onder meer verschillende mobiliteitshulpmiddelen, zoals scootmobielen en rolstoelen. Ook verzorgen zij autoaanpassingen, zodat u alsnog gebruik kunt maken van uw huidige voertuig. Ze voeren onder meer bodemverlaging uit, aanbrengen van handgas en voorzien in het maken van een aangepaste autostoel. Ben je benieuwd wat Welzorg voor jou kan betekenen? Neem dan zeker een kijkje op hun website welzorg.nl.