Logo_bananenmarkt

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg? Wil je werken bij een organisatie die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt in alle aspecten van hun leven? Dan ben jij de friskijker die wij zoeken! 

 

Benieuwd naar De Trans als werkgever?

Op dinsdag 14 september staat De Trans op De Banenmarkt in Groningen, de leukste openlucht ontmoetingsplek voor werkgevers, opleiders en professionals. 

Je kunt ons vinden op de Vismarkt, een van de meest iconische locaties in de stad. Daar kun je in gesprek gaan met onze collega’s, die je graag meer vertellen over het werken bij De Trans. Je kunt ook al je vragen stellen over onze vacatures, opleidingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden.

Nieuwe kans

De Banenmarkt is de ideale gelegenheid om te netwerken en in contact te komen met potentiële werkgevers. Het is ook een unieke kans om jezelf te laten omscholen en je carrièrekansen te ontdekken. Mis deze kans niet! De toegang is gratis en de sfeer is gezellig.

Zien we je daar?

Kom dus langs bij De Trans op De Banenmarkt in Groningen. Ontdek of wij jouw nieuwe werkgever zijn. Ben jij de friskijker die wij zoeken? We zien je graag op dinsdag 14 september!

 

 

Lees verder