Normal_pexels-andrea-piacquadio-3760275

De letselschadebranche groeit hard. Er komen jaarlijks veel letselschadebureaus en letselschade advocaten bij in Nederland. De reden is gelegen in het feit dat er veel ongevallen gebeuren in Nederland. Van een verkeersongeval, tot een bedrijfsongeval of hondenbeet. Is de tegenpartij aansprakelijk, dan heb je recht op een letselschadevergoeding. 

Letselschade claimen is niet eenvoudig. Daarom kiezen veel mensen om de letselschade na een ongeval te laten verhalen door een deskundige, bijvoorbeeld een letselschade advocaat of letselschade jurist. Deze vind je overal, van een letselschade advocaat in Rotterdam tot een letselschade advocaat in Amsterdam. En er komen er dus steeds meer bij.

Hoe kies ik de beste naam voor mijn website?

Voor de webhosting kun je kiezen uit veel aanbieders. Er is een goede website die jou kan helpen met de keuze van de beste hostingspartij. Maar niemand kan jou helpen met het bedenken van de naam. Zelf heb ik de afgelopen jaren meerdere namen bedacht en vastgelegd over letselschade. Hieronder vind je een aantal tips om de beste naam te bedenken.

Zorg ervoor dat het woord letsel, letschade of een ander belangrijk woord in de naam zit!

Er zijn een aantal bekende namen van bedrijven in de letselschadebranche. Maar het ontbreekt in deze namen vaak aan een herkenbaar woord over letselschade. Bijvoorbeeld een naam van een advocaat plus het woord advocaat, zoals naam + advocaten. Deze naam zegt niets over wat je doet. Dit is zonde, want veel mensen zullen afhaken omdat ze op zoek zijn naar een letselschade advocaat en niet naar een algemene advocaat.

Zorg ervoor dat herkenbaar is in welke branche je werkzaam bent. Je eigen naam in de naam van de bedrijf of website opnemen is prima, maar hieraan altijd een letselschade gerelateerd woord toevoegen. Gebruik dus termijn als letselschade, smartengeld, ongeluk of schadevergoeding. Mensen weten dan dat je op het gebied van letselschade werkzaam bent.

Het voordeel van het woord letsel of letselschade in jouw naam is ook bevorderlijk voor het gevonden worden in Google. Zoekt iemand op letselschade, dan weet Google dat ze naar jou op zoek zijn als woord letsel of letselschade in de naam zit.

Zorg dat je herkenbaar en vindbaar ben met je naam

Bedenk goed wie je wilt bereiken met jouw onderneming en website. Wil je heel Nederland bedienen met alle soorten ongevallen? Dit is erg ruim en de kans dat je hoog komt in de rankings van Google is minder groot. Wil jij je juist richten op lokaal, zorg er dan voor dat je dit in jouw naam laat terugkomen. Je maakt dus eigenlijk een beperking in je naam. Denk aan letselschade jurist Den Helder of letselschade advocaat Tilburg. Jouw doelgroep weet dan in welke plaats je actief bent en dit zal zeker het zoeken voor mensen vereenvoudigen. De kans is ook groter dat je hoger in de rankings van Google komt. Dit geldt ook voor het soort ongeval, zoals een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet.