Logo_pricewise-logo

Benieuwd welke zorgverzekering het beste bij u past? Kijk, vergelijk en stap over via de Nationale Zorggids in samenwerking met Pricewise. Iedere overstapper krijgt eenmalig 15 euro terug!

Het is weer december. Tijd om uw zorgverzekering eens goed te bekijken. Voldoet de huidige verzekering nog aan uw behoeften? Hoe bevalt uw huidige tarief? Indien u wilt overstappen, dan is dat mogelijk tot en met 31 december. Als de huidige zorgverzekering door uzelf zelf in december wordt geannuleerd, kan u zich nog aanmelden bij een nieuwe verzekeraar vóór 1 februari.

Pricewise.nl helpt u aan een zorgverzekering die bij u past. Op de website kunnen 39 zorgverzekeraars en bijbehorende verzekeringen vergeleken worden. Een verzekering gevonden die past? Stap dan over via de Nationale Zorggids, in samenwerking met Pricewise! Iedere overstapper krijgt eenmalig 15 euro terug. Let op: u krijgt alleen 15 euro terug als u gebruikmaakt van de link die op de website van de Nationale Zorggids staat. De voorwaarden voor overstappen vindt u hier

In 2017 zullen alle zorgpremies stijgen, bij de ene zorgverzekeraar meer dan bij de ander. De grootste premiestijging is van Menzis. Verzekerden betalen daar volgend jaar 119 euro in plaats van 107 euro. De laagste zorgpremie voor volgend jaar is bij ZEKUR. Let op: dit is wel een budgetpolis. Dit houdt in dat verzekerden bij geplande behandeling een beperkte keuze hebben van ziekenhuizen en apothekers. Acute zorg wordt wel vergoed. 

Door: Redactie Nationale Zorggids