Logo_13647_jaa_logo_zorgtotaal_2017

Op 14 maart opent Zorgtotaal zijn deuren, samen met Zorg & ICT. Twee vakbeurzen voor iedereen die werkzaam is in de gezondheidszorg. Wil jij daar gratis bij zijn? Meld je nu aan via deze link. Met de barcode in de bevestigingsmail haal je je persoonlijke toegangsbadge op de beurs af. 

Dat de zorg razendsnel verandert is duidelijk. Niet alleen door digitalisering. Ook omdat mensen veel langer thuis blijven wonen. Patiënten van nu zijn zich meer bewust van hun eigen situatie en zij nemen steeds vaker zelf de regie in hun zorgbehoefte

Dat betekent dat iedereen in de zorg doorlopend moet anticiperen op deze veranderende mentaliteit. Maar hoe? De huidige zorg en die in de (nabije) toekomst vraagt om flexibiliteit. Om nieuwe vormen van interactie tussen zorgverlener en patiënt. En om digitalisering van processen en fysieke IT-infrastructuur.

Hét zorgplatform Zorgtotaal en Zorg & ICT
Juist op Zorgtotaal en Zorg & ICT draait het drie dagen lang om kennisdelen en ervaringen uitwisselen. Hier ontmoet je marktleiders, startups en het mkb met hun nieuwste aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten zien op het gebied van de intra- en extramurale zorg. Op de beursvloer zijn verschillenden activiteiten, demonstraties en simulaties. En ben je op zoek naar specifieke vakkennis? Bekijk dan eens het uitgebreide theaterprogramma en de congressen. Inschrijven voor de afzonderlijke sessies kan nadat je je hebt geregistreerd voor een toegangsbewijs.

Wij zijn er ook
Zorgtotaal en Zorg & ICT zijn van dinsdag 14 maart tot en met donderdag 16 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Kijk voor meer informatie op zorgtotaal.nl. Ook de Nationale Zorggids is uiteraard aanwezig op Zorgtotaal. Ook de Nationale Zorggids is uiteraard aanwezig op Zorgtotaal. We zien u graag bij stand B020 in hal 9 voor een kopje koffie!

Door: Redactie Nationale Zorggids