Normal_de-drakendokter-de-jessy-draak-fb

Kent jouw kind De Drakendokter-boeken al? Na twee succesvolle delen komt deel drie bijna uit. En wij mogen de boeken weggeven! De Drakendokter is geschreven voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, maar is vooral erg geschikt voor kinderen met autisme. Juist omdat er in deze boeken zoveel rekening mee is gehouden. Wil jij de driedelig serie winnen? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op één van de vijf boekenpakketten die wij van Graviant mogen weggeven!

Wie?

De Drakendokter gaat over Killian. Hij kan draken helpen hun kwalen op te lossen. Eerder hielp hij Gideon de draak al met zijn huilprobleem en zieke draak Skywender. In het nieuwste verhaal van schrijfster Ingrid Bilardie gaat het om draak Jessy. Killian schiet ook haar te hulp, samen met zijn katten Netty en Pluis.

Kinderen met autisme, ofwel ASS, hebben een onregelmatige sociaal emotionele ontwikkeling. Bilardie wilde haar verhalen daarom schrijven voor een brede doelgroep, zodat ook kinderen met autisme van de drakenverhalen kunnen genieten. Zo is ook dit verhaal korter, zijn de cliffhangers milder en zijn zinnen eenvoudig, kort en logisch geschreven.

Hoe maak je kans?

Beantwoord op onze Facebookpagina de vraag waarom jij dit boek graag wil hebben en maak kans op een boekenpakket. Op vrijdag 6 oktober grabbelen we vijf winnaars uit onze ton.

Wil je de boeken sowieso hebben? Ga dan naar de website van Graviant en sla daar je slag. Het nieuwste boek 'De Drakendokter - De Jessy-draak' is daar voor 17,95 te koop.  Let op: het boek is vanaf medio oktober leverbaar.

Door: Redactie Nationale Zorggids