Normal_het_verpleeghuis_is_het_einde

Is de verpleeghuiszorg in het nieuws? Dan komen toch vooral de zorgverleners aan het woord. Of we horen de kant van de bestuurder en de visie van een politicus. Maar wat vinden de bewoners zelf er nou van om in een verpleeghuis te wonen? Ervaren zij het ook zo negatief als de media doen lijken, of zijn ze gelukkig en op hun plek? 

Het boek 'Het verpleeghuis is het einde!' geeft juist de bewoners van zorginstellingen een stem. Ze beantwoorden vragen over hun kwaliteit van leven en geven tips voor mensen die binnenkort naar het verpleeghuis verhuizen. 'Het verpleeghuis is het einde!' laat de positieve kant van de verpleeghuiszorg zien, maar gaat ook in de op de verbeterpunten die de bewoners noemen. Zo blijken zij vooral persoonlijk aandacht van hun zorgverleners belangrijk te vinden maar tot hun spijt is daarvoor meestal niet genoeg tijd.

Winnen 

Ken je iemand die in een verpleeghuis woont, werk je in een verpleeghuis of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mensen die er wonen of werken?  Wij hebben leuk nieuws, want wij mogen 3 boeken weggeven aan onze lezers! Wil je meedoen? Ga dan snel naar onze Facebookpagina en laat ons onder het bericht over deze actie weten wat jouw connectie is met de verpleeghuiszorg en wat jij vindt dat er goed gaat!

Op vrijdag 20 oktober laten we weten wie de gelukkige winnaars zijn! 

Door: Redactie Nationale Zorggids