Logo_mandgrootweb

Op vrijdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Ook de Nationale Zorggids wil laten zien dat het mantelzorgers een warm hart toedraagt en waardeert en daarom hebben we, samen met MAND!, iets heel leuks georganiseerd: we geven een MAND! weg t.w.v. 100 euro, met daarin allerlei originele verzorgingsproducten en cadeaus om de mantelzorger te bedanken.

Hoe maak je kans? 

Mantelzorg is betekenisvol en dankbaar werk. Maar de zorg voor een naaste kan ook zwaar en stressvol zijn en soms is het dan echt even teveel. Daar mag best wat meer aandacht voor zijn! Het liefst zouden we natuurlijk al die hardwerkende mantelzorgers zo'n mand bezorgen, maar dat gaat helaas niet.

Daarom willen we op Facebook van jou weten welke mantelzorger de ontzorgingsMAND!, namens alle mantelzorgers van Nederland, zou moeten krijgen! Nomineer jouw mantelzorger in een reactie en laat ons weten waarom hij of zij deze maand het meest verdient én like onze Facebookpagina en de pagina van MAND!. Want alleen dan maak je kans op het pakket. 

Op vrijdag 10 november maken we de winnaar bekend. 

Over MAND!:

Wij zijn Lisa en Anna en recent zijn wij begonnen met ons bedrijf MAND! Wij maken persoonlijk samengestelde cadeaumanden voor verschillende gelegenheden. Je kiest zelf het bedrag en op basis van de gestuurde informatie stellen we de MAND! persoonlijk samen. Denk bijvoorbeeld aan de kraamMAND!, geluksMAND!, huisMAND! en nu ook de ontzorgingsMAND! Voorbeelden zijn te vinden op onze Facebook en Instagram pagina. Voor meer informatie stuur ons een mail via info@mandvoorjou.nl

Naast MAND! zijn wij werkzaam als verpleegkundigen en ook vanuit dit oogpunt hebben wij veel respect voor de mantelzorgers. Wij zijn dan ook erg blij dat wij in samenwerking met de Nationale zorggids deze MAND! mogen samenstellen. Hopelijk zorgt de MAND! voor wat verdiende ontzorging. En voor alle mantelzorgers: wat jullie doen is prachtig!

Lisa & Anna
MAND!

Door: Redactie Nationale Zorggids