Logo_jouw_pakketje

Op donderdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Een perfect moment om een vrouw die dat verdient in het zonnetje te zetten. En dat is wat wij samen met Jouw Pakketje doen! We geven namelijk hét vrouwenpakket weg, met daarin allerlei roze, vrouwelijke en soms ook lekkere verrassingen. Vind jij dat jouw (beste) vriendin, moeder, zus, of collega dit fijne pakket verdient? Lees dan snel verder.

 

Win hét vrouwenpakket

Wil jij jouw (beste) vriendin, moeder, zus of collega verrassen met een mooi verrassingspakket? Tag haar dan in een reactie onder ons Facebookbericht over de actie en wie weet is zij aankomende donderdag de gelukkige winnaar van het pakket dat door Jouw Pakketje speciaal hiervoor is samengesteld.

Over Jouw Pakketje

Jouw Pakketje is een jong, energiek en vooral uniek bedrijf, in het leven geroepen door Lydia en Djulita. Samen zorgen ze voor de meest originele verrassingspakketjes voor allerlei gelegenheden. Dat betekent dat je Jouw Pakketje niet alleen kunt inschakelen voor het verrassen van je beste vriendin, maar ook voor kraamcadeaus en verhuizingen. Ben je alleen op zoek naar een lekker borrelpakketjes of een pakketje voor tijdens het Netflixen? Dat kan ook gewoon! Staat dat wat je wil niet op de website? Dan kun je altijd even mailen naar info@jouwpakketje.nl.