Logo_catfulness

Zwarte kattenliefhebbers opgelet! Vrijdag de 13e staat weer voor de deur en wij tarten het lot natuurlijk maar al te graag met onze zwarte huispanters in de buurt. En dat doen we met liefde, want voor ons brengen ze niets anders dan geluk. Ook op vrijdag de 13e. Om dat nog eens flink te benadrukken mogen we in samenwerking met Meulenhoff Boekerij 5 exemplaren weggeven van het boek 'Catfulness. Hoe een kat ons kan leren gelukkig en mindful te leven'. Wil jij hierop kans maken? Stuur ons op Facebook jouw favoriete foto van je zwarte kat en wie weet ben jij vrijdag aanstaande de gelukkige winnaar! 

Vrijdag de 13e

Vrijdag de 13e staat algemeen bekend als een ongeluksdag. Het is verstandig om op deze bewuste vrijdag zwarte katten te mijden, niet onder ladders door te lopen en vooral thuis te blijven om ongelukken te voorkomen. In Nederland schijnt het zo te zijn dat er op vrijdag de 13e juist minder ongelukken plaatsvinden dan op andere dagen. 

Win! 

Bij de Nationale Zorggids willen we van vrijdag de 13e graag iets positiefs maken. En hoe beter dan door het boek 'Catfulness. Hoe een kat ons kan leren gelukkig en mindful te leven' weg te geven? We willen de focus leggen op het gelukkige leven van (ook zwarte!) katten en daarom van volgende week vrijdag een positieve dag maken. Wil jij kans maken op één van de vijf exemplaren van dit boek? Ga dan naar onze Facebookpagina en laat in een reactie een foto van jouw zwarte kat achter! Misschien ben jij op de 13e van april wel één van de gelukkige winnaars. 

Meulenhoff Boekerij 

Deze winactie is mede mogelijk gemaakt door Meulenhoff Boekerij die vijf boeken beschikbaar heeft gesteld. Meulenhoff is een toonaangevend uitgeverij in literatuur, commerciële fictie en non-fictie en het merk Boekerij geeft naast 'Catfulness' ook 'Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt', 'De verloren familie' en 'Ikigai' (een ander mooi boek over gelukkig leven) uit. 

Door: Redactie Nationale Zorggids