Logo_slotcouplet

'Geneeskunde is soms genezen, vaak verlichten, altijd troosten.’ Sander de Hosson is longarts in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen en schreef 2,5 jaar lang de mooiste columns voor het Dagblad van het Noorden. 55 van zijn columns zijn nu gebundeld in het boek ‘Slotcouplet’. In deze bundel vertelt De Hosson openhartig over zijn ervaringen in de palliatieve zorg en stelt hij zich regelmatig de vraag of alles wat in de geneeskunde kan ook moet. Benieuwd? Jij kan één van de vijf door de Arbeiderspers beschikbaar gestelde boeken winnen!

Winnen

'Een prachtig boek.' 'Aangrijpend, indrukwekkend en betrokken.' 'Kippenvel, indrukwekkend.' Een greep uit de recensies over Slotcouplet. Wil jij dat dit boek een indruk op jou achterlaat? Wij mogen in samenwerking met uitgeverij De Arbeiderspers 5 exemplaren weggeven. Maak kans op een boek door ons Facebookbericht hierover te liken en te delen! Op vrijdag 15 juni om 16.00 maken we de vijf winnaars bekend.

Doe je dat wel openbaar? Dan kunnen wij namelijk zien dat je het gedeeld hebt.

Over de Arbeiderpers 

De Arbeiderspers is in 1929 opgericht en vindt zijn oorsprong in de arbeidersbeweging. Tegenwoordig is het een toonaangevende uitgeverij van fictie, non-fictie, Nederlandstalige literatuur, vertaalde literatuur, proza en poëzie. De Arbeiderspers geeft boeken uit van onder meer Arthur Japin, Tessa de Loo, Maarten ‘t Hart en Anna Enquist.

Door: Redactie Nationale Zorggids