Logo_hrmindezorgsector_zonder

Wil je met korting naar het jaarcongres HRM in de Zorg op dinsdag 18 september aanstaande? Maak gebruik van onze kortingscode en betaal 50 euro minder voor deelname (alleen non-profit!). Dat is maar liefst een korting van 20 procent! Je neemt dan deel voor slechts 245 euro in plaats van 295 euro. Plus je mag gratis twee personen meenemen. Meld je nu gemakkelijk aan via deze link met kortingscode NZGKRTZ.

Al 12 jaar lang is HRM in de Zorg het platform voor HR-, directie-, en lijnmanagers werkzaam in de zorg- en welzijnssector. Jaarlijks komen zo'n 350 bezoekers op het congres af. Dit jaar spreken onder meer Arjen Banach, Elke Geraerts, Allard Droste en Gertrude van den Brink. 

Samensturing - Systeemelastiek - Samenhang

Excelleren in de zorg. Laten we ons richten op marktkansen en kijken naar innovatie en kwaliteit én het ondernemerschap in de zorg. De oproep van minister Hugo de Jonge is immers heel duidelijk. We moeten over de zorgsectoren heen samen de personeelstekorten aanpakken. Veerkracht is essentieel om vooruit te komen in deze complexe arbeidsmarkt. 

Nieuwe technologieën, een veranderende omgeving en een rijker menselijk bewustzijn, passen niet meer binnen de huidige knellende kaders. Systeemelastiek geeft de ruimte om te experimenteren zonder direct buiten het systeem geplaatst te worden. We zoeken steeds nadrukkelijker de menselijke maat. Van verantwoording, bewegen we richting vertrouwen. Energiek zijn én wendbaarblijven zijn kernopgaven voor elke HRM'er en elke zorgorganisatie. Het is tijd om het nieuwe op te pakken. 

2018 is volgens de Trendrede het jaar van het doorzettingsvermogen. We vinden rust in kleine vertrouwde cirkels én we beproeven de grotere samenhang. Ga tijdens HRM in de Zorg mee in de zoektocht naar meer samensturing en klantgerichtheid. Zorg dat uw zorgorganisatie klaar is voor de arbeidsmarkt van vandaag!

Met 50 euro korting naar HRM in de Zorg

We hebben nu een exclusieve kortingscode voor je bedongen. Je krijgt 50 euro korting op de toegang én je kunt met twee of drie personenn voor slechts 245 euro (non-profit) naar dit boeiende congres. De kortingscode die je op de aanmeldpagina kunt gebruiken is: NZGKRTZ.

Bekijk hier het programma van HRM in de Zorg of meld je direct aan voor het congres. Bij het aanmelden vink je aan 'Onze organisatie is een non-profit organisatie, en wij zijn lid van één van de volgende partijen' en klik vervolgens de Nationale Zorggids aan. 

Door: Redactie Nationale Zorggids