Normal_weleda_sun_390x292

Nu de zomer weer in volle gang is, is het natuurlijk heerlijk om naar buiten te gaan om van de zon te genieten. Voordat je het weet kan die pret echter omslaan in narigheid als je je huid niet goed beschermt tegen de zonnestralen! Een goede bescherming voorkomt niet alleen een pijnlijke rode huid na het zonnen, maar gaat ook huidveroudering tegen én verkleint de kans op huidkanker door de schadelijke invloed van UVA- en UVB-straling. Big Green Smile heeft een groot assortiment fijne zonbeschermingsproducten die niet alleen goed zijn voor je huid, maar ook voor de natuur! Wij mogen een zonbeschermingspakket weggeven van Weleda. Wil jij deze zomer ook heerlijk genieten zonder zorgen? Lees dan snel verder hoe je dit pakket kunt winnen!

Puur genieten met natuurlijke zonbescherming

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor producten zonder chemische stoffen die belastend zijn voor de huid en/of het milieu. Ook op het gebied van zonbescherming zijn hier goede alternatieven voor. Dit pakket bevat dan ook 100 procent natuurlijke zonbeschermingsproducten van Weleda die zorgen voor pure schoonheid van jezelf, je gezin en je omgeving.

Hoe win je het zonnebrandcrèmepakket?

Wij van de Nationale Zorggids willen in samenwerking met Big Green Smile graag bijdragen aan een groene wereld en jouw pure schoonheid. Dus wil jij kans maken op dit fijne zonbeschermingspakket? Ga dan naar onze Facebookpagina en laat in een reactie weten waarom jij dit pakket verdient. Op maandag 9 juli maken wij de winnaar bekend.

Big Green Smile

Deze winactie is mede mogelijk gemaakt door Big Green Smile die dit zonnebeschermingspakket beschikbaar heeft gesteld. Big Green Smile heeft een uitgebreid assortiment met natuurlijke cosmetica en ecologische schoonmaakproducten. Dus ben jij op zoek naar een goed alternatief voor producten waarin chemische stoffen verwerkt zijn? En wil jij er zeker van zijn dat de natuurlijke producten milieuvriendelijke en effectief zijn? Dan ben je bij hen aan het juiste adres!

Door: Redactie Nationale Zorggids