Normal_hrtrans_tbv_bericht_nzg

Dé Strategy Summit vóór & dóór bestuurders, toezichthouders, directeuren en topmanagement HR over de belangrijkste leidende principes van Mensgericht Organiseren en Mensgericht Toezicht in een continu veranderende, complexe arbeidsmarkt in care & cure. Wil jij hier op woensdag 13 maart bij zijn? Meld je aan via www.hrtransformatiezorg.nl en krijg 100 euro korting op de toegang. Je betaalt geen 597, maar slechts 497 euro exclusief btw. Om de korting te mogen ontvangen gebruik je de code KRTNZG100. 

Cracking the code – (Digitale) transformatie realiseren vanuit Mens, Cultuur en Leiderschap

Over de gehele linie hebben zorgorganisaties te maken met een fluctuerende vraag naar zorg, grote personeelstekorten en veranderingen op de arbeidsmarkt. “Werk anders organiseren in de zorg is niet langer een nice to have maar absolute must”, aldus Minister de Jonge.

Met digitalisering als grote aanjager, transformeren zorgorganisaties zo snel. Het plaatst leiders voor nieuwe uitdagingen, dilemma’s en keuzes. Hoewel technologische mogelijkheden onuitputtelijk zijn, wordt de realisatie ervan grotendeels bepaald door het (aanpassings)vermogen van managers en medewerkers. Digitalisering vergt daarmee meer dan een technische aanpak. Het gaat in de kern om een culturele en capability revolutie.

‘Cracking the code of disruptive Change’

Tijdens deze tweede editie werken we actiegericht rond het thema ‘De digitale transformatie als voornaamste sleutel naar kwalitatief hoge en betaalbare zorg’. We gaan in op de vraag hoe je het vermogen van je mensen activeert om zorgverlening en bedrijfsprocessen snel aan te passen aan veranderende omstandigheden. En hoe je een (digitale) cultuur creëert die mensen aanmoedigt om actief verandering te omarmen en continu de veerkracht van de organisatie te bevorderen.  

Hoe ziet jouw deel van de puzzel eruit?

  •  Hoe omarmen we fundamentele vernieuwing waarbij technologie de driver is?
  • Wat vraagt dit vanuit veranderkundig perspectief als we kijken naar Mens. Cultuur. Leiderschap?
  • Welk gedrag en welke overtuiging is nodig om de gewenste beweging te creëren? Wat vraagt dit op bestuursniveau?
  • Waar benutten we de verschillende rollen (Bestuur/ Toezicht, HR, Medewerker, Client) in deze transformatie?

We bespreken de bestuurlijke vraagstukken en gaan met elkaar in gesprek en in verbinding om samen koers te bepalen.

Met inspirerende visies van Jelle Boonstra, Prof. dr. Rick van Baaren en Dr. Matthijs van Leeuwen, Pier Eringa, Carina Hilders en cabaratier Ernst van der Pasch

Kom ook naar deze exclusieve Strategy Summit en laat u tijdens deze reis voeden met kennis, contacten en energie om in de praktijk merkbaar beter te worden en te blijven!

Schrijf je in via www.hrtransformatiezorg.nl en geniet € 100,- korting en betaal slechts € 497,- excl. btw. Jouw code: KRTNZG100

Zien we jullie op woensdag 13 maart 2019 in Rotterdam?