Logo_pmzorg_logo_middel

Op dinsdag 21 mei aanstaande vindt alweer de derde editie van het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg plaats. Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit congres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen te verbeteren. Wil je hierbij zijn? Schrijf je dan in via www.pmindezorg.nl en krijg 50 euro korting door de code KRTNZ50 te gebruiken. Je betaalt dan slechts 345 euro exclusief btw voor een volle congresdag! 

Verbeter innoveren, verbeter de zorg

In de zorg is sprake van een ware innovatie-tsunami. De technologische, sociale en procesveranderingen, -verbeteringen & -vernieuwingen buitelen over elkaar heen. Een innovatieproject tot een goed einde brengen is niet eenvoudig. Beginnen is nog relatief makkelijk. Maar dan: Hoe houd je de neuzen van allerlei interne en externe stakeholders dezelfde kant op? Pak je het project lean, waterval of agile aan? Hoe ga je om met weerstand? Hoe verander je gedrag daadwerkelijk? Hoe borg je de innovaties?

Op deze vragen zijn meerdere antwoorden mogelijk . Als jij je hebt laten inspireren en informeren op het Projectmanagement in de Zorg congres 2019, dan kun jij kiezen welke oplossingen het beste bij jou en jouw organisatie passen. Verbeter innoveren, verbeter de zorg.

Over gegevensuitwisseling, oergedrag en veranderende communicatie

Dagvoorzitter Jan Christiaan Huijsman, Strategisch adviseur digitale gegevensuitwisseling bij Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, opent de dag. Gevolgd door gedragsbioloog Patrick van Veen. Hij neemt u mee om in een spiegel te kijken en gebruikt onderzoek gedaan bij apen om uit te leggen waarom het sociale oergedrag ons soms in de weg zit. Reint Jan Renes, Lector Hogeschool Utrecht en auteur, sluit de dag af. In zijn lezing presenteert hij aan de hand van sprekende voorbeelden een innovatief perspectief op gedrag veranderende communicatie.

Met keynote sprekers Jan Christiaan Huijsman, Patrick van Veen en Reint jan Renes.

Innovatie praktijkverhalen en workshops door onder andere:
Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis, Hogeschool Utrecht, Twynstra Gudde, Ipse de Bruggen, Leids Universitair Medisch Centrum, Improven, Fortes Solutions en Franciscus Gasthuis & Vlietland, Amarant Groep, Amsterdam UMC en VUmc en ’s Heeren Loo Zorggroep.

Meld je nu aan en ontvang gratis het boek ‘Draaiboek gedragsverandering: de psychologie van beïnvloeding begrijpen en gebruiken’

Schrijf in via www.pmindezorg.nl en geniet € 50,- korting en betaal slechts 345 euro exclusief. Jouw code: KRTNZ50. Je krijgt ook gratis het boek 'Draaiboek gedragsverandering: de psychologie van beïnvloeding begrijpen en gebruiken' erbij!

Door: Nationale Zorggids