Normal_logo_hrmindezorgsector_zonder

Wil je met korting naar het jaarcongres HRM in de Zorg op dinsdag 18 september aanstaande? Maak gebruik van onze kortingscode en betaal 50 euro minder voor deelname (alleen non-profit!). Je neemt dan deel voor slechts 295 euro in plaats van 345 euro. Plus je mag gratis twee personen meenemen. Meld je nu gemakkelijk aan via deze link en gebruik kortingscode KRTZNZG.

Al 13 jaar lang is HRM in de Zorg het platform voor HR-, directie-, en lijnmanagers werkzaam in de zorg- en welzijnssector. Jaarlijks komen zo'n 350 bezoekers op het congres af.

Anders organiseren, werken én denken in de zorg. is HR klaar voor 2020?

Weinig andere sectoren zijn de afgelopen jaren met zoveel veranderingen geconfronteerd als de gezondheidszorg. Voortschrijdende vergrijzing, de daarmee samenhangende complexiteit van de zorgvraag en de te verwachten schaarste aan verpleegkundig en verzorgend personeel vragen om grote wendbaarheid van zorgorganisaties. Ook op weg naar 2020 zal het tempo van vernieuwing hoog blijven. De opkomst van mobiele devices, big data, de veranderende positie van de patiënt, de digitalisering en robotisering, ontwikkeling van ziekenhuizen tot kennis- en interventiecentra…

Het zijn allemaal ontwikkelingen die grote impact zullen hebben op de zorgsector. Het vraagt keuzes en continue aanpassingen. Hoe creëren we verandering en beweging binnen de keten? Welke HR-transformatie is nodig om goed in te kunnen spelen op alle interne en externe veranderingen? Een van die veranderingen die omarmd moeten worden is hoe werk wordt georganiseerd. Samen (regionaal) invulling geven aan het ANDERS organiseren in de Zorg. Hoe geeft HR sturing aan deze organisatieontwikkeling en cultuurverandering in de praktijk? Is HR klaar voor het jaar 2020?

Wat is er op HRM in de Zorg te doen?

Luister naar inspirerende visies van Simon Douw, Prof. dr. Gabriël Anthonio, Ingeborg Mussche, Peter de Visser en Bart Hufen. Bezoek ook de praktijkcases, workshops, interactieve sessies en informatiemarkt. 

MET 50 EURO KORTING NAAR HRM IN DE ZORG

We hebben nu een exclusieve kortingscode voor je bedongen. Je krijgt 50 euro korting op de toegang én je kunt met twee of drie personenn voor slechts 245 euro (non-profit) naar dit boeiende congres. De kortingscode die je op de aanmeldpagina kunt gebruiken is: KRTZNZG.

Bekijk hier het programma van HRM in de Zorg of meld je direct aan voor het congres. Bij het aanmelden vink je aan 'Onze organisatie is een non-profit organisatie, en wij zijn lid van één van de volgende partijen' en klik vervolgens de Nationale Zorggids aan. 

Door: Nationale Zorggids