Normal_90604345_2846982765410721_5009001683359891456_n

Als Nationale Zorggids hebben wij, net als ongetwijfeld iedereen in Nederland, diep respect voor alle zorgmedewerkers die zich met hart en ziel inzetten voor onze gezondheid. Dagelijks berichten wij over de vaak buitenproportionele prestaties die zij leveren in de strijd tegen het coronavirus. Zij verdienen onze grote waardering en dankbaarheid. Altijd al natuurlijk, maar nu is het moment om al die zorgtoppers nog eens extra een hart onder de riem te steken.

VVV Nederland deelt die dankbaarheid. Daarom verloten we sinds maandag 23 maart elke dag een VVV-kaart ter waarde van 25,- euro verloten onder zorgverleners die volgens onze lezers wel een digitaal schouderklopje verdienen. De actie loopt toch tot komende vrijdag 3 april 2020. Dus ken jij een zorgtopper die je een hart onder de riem wil steken, lees dan snel hoe je mee kunt doen aan onze actie:

Tag jouw zorgtopper!

Hoe werkt de actie: ga naar onze Facebook-pagina en tag alle zorgverleners die je kent onder het bericht. Daarmee bedoelen we dus álle medewerkers in de zorg. Van de mensen die in de frontline van de IC's werken tot de virologen, verplegers, managers en planners. En laten we ook zeker niet de begeleiders en verzorgers in de thuiszorg, verpleeghuiszorg, jeugdzorg, ggz en gehandicaptenzorg vergeten die zo goed en zo kwaad als het gaat nog steeds vol liefde zorg verlenen aan de mensen die dat nodig hebben.
 
Welke zorgtopper verdient volgens jouw een digitaal schouderklopje? Taggen maar en geef een digitaal applaus aan alle toppers in de zorg.
 
Door: Nationale Zorggids