Win een cadeaukaart voor een jonge mantelzorger
In Nederland zijn ruim 4 miljoen mensen actief als mantelzorger. Zij zijn er in alle soorten en maten: voor langere periode of enkele weken, familie, buren of vrienden, oud en jong. 
Voor die laatste groep kan mantelzorg bijzonder pittig zijn; als kind, tiener of jongvolwassene heb je zoveel te ontdekken in het leven. Vaak doen ze dat onbezorgd, maar als mantelzorger rust er een enorme verantwoordelijk op hun schouders. 
Speciaal voor deze jonge mantelzorgers gaat volgende week ‘De week van de Jonge Mantelzorger’ van start, om bewustwording te creeeren over de uitdagingen waar deze groep voor staat. 
 

Spreek jouw waardering uit!

Ben of ken jij een jonge mantelzorger aan wie je graag jouw waardering uitspreekt? Als steuntje in de rug of gewoonweg om te laten weten dat zij gezien worden? Doe dan mee met onze Facebookactie!
In samenwerking met VVV Nederland geven wij volgende week elke dag een cadeaukaart van €25,- weg, geloot uit alle jonge mantelzorgers die door jullie getagd zijn. 
Met deze VVV-cadeaukaart kunnen ze van alles: eten bestellen, kleding kopen, games aanschaffen, of bijvoorbeeld naar de bioscoop. Er zit ongetwijfeld een mogelijkheid naar wens bij. 
Alvast even kijken? Bekijjk dan de VVV Cadeaukaartzoeker

Meedoen?

Het enige wat jij hoeft te doen is ons te vertellen* aan wie je de prijs gunt en wat jij denkt dat diegene met de kaart zal kopen. Volgende week maken we elke dag een winnaar bekend!
*Doe dit door onder ons facebookbericht jouw reactie te posten: https://www.facebook.com/zorggids/photos/a.227948453980845/2999907710118225/?type=3&theater