Win een borstvoedingspakket van Gewoon Borstvoeding

Ben jij of ken jij een kersverse moeder die borstvoeding geeft aan haar kindje? Doe dan mee aan deze mooie actie en maak kans op een prachtig borstvoedingspakket van Gewoon Borstvoeding!

Moeder worden en borstvoeding geven aan je kindje is een bijzondere ervaring. Vaak heel mooi, maar soms ook moeilijk. Helemaal in deze tijden van corona nu we extra waakzaam moeten zijn voor verspreiding van het virus. Ook in deze heftige en onwerkelijke periode zou de kraamtijd en borstvoedingsperiode een tijd moeten zijn om vooral van te kunnen genieten. 
 

Borstvoedingspakket Gewoon Borstvoeding

Daarom mogen wij van Gewoon Borstvoeding een prachtig pakket weggeven om de jonge moeder bij het geven van borstvoeding te ondersteunen. Het pakket bestaat uit:
 
Een Cariwell voedingsshirt met korte mouw, heerlijk voor in de zomer
Een speciale Dopper drinkfles om te zorgen dat je genoeg drinkt als je borstvoeding geeft
Een waardebon met 5 euro korting in de webwinkel van Gewoon Borstvoeding
 

Doe mee aan de winactie

Ben jij of ken jij een kersverse moeder die borstvoeding geeft? Doe dan mee aan onze Facebookactie! Ga naar onze Facebookpagina en tag degene die je dit borstvoedingspakket gunt en vertel erbij waarom. Volgende week maken we de winnaar bekend.
 

Over Gewoon Borstvoeding

Gewoon Borstvoeding vindt dat borstvoeding geven gewoon moet kunnen zijn, niet vervelend, pijnlijk of moeizaam. Gaat het niet gewoon dan is het prettig om je vragen te kunnen stellen en om hulp te hebben bij het voeden. Bij Gewoon Borstvoeding kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht met al je vragen. Een team van professionals staat voor je klaar als je persoonlijk advies nodig hebt over borstvoeding of vragen hebt over producten uit de webwinkel. 
 
Gewoonborstvoeding.nl is dé webwinkel op het gebied van borstvoeding en borstvoedingsproducten. De winkel is al meer dan 10 jaar een begrip bij zwangere vrouwen en jonge moeders. Je kunt er terecht voor het kopen van alle producten rondom de borstvoeding. De winkel is in 2008 opgericht door een verloskundige en lactatiekundige. Ontstaan vanuit de drang om eerlijke en bruikbare informatie te geven en goede producten te leveren aan vrouwen die borstvoeding geven en om haar eigen ervaring aan andere ouders mee te geven. 
 
Door: Nationale Zorggids