Logo_tommie_in_gesprek

Veel van onze lezers zullen Tommie Niessen kennen als uitgesproken verpleegkundige. Iemand die opkomt voor zijn collega’s en zijn Facebookpagina als platform daarvoor gebruikt. Hij laat het échte dagelijks leven als verpleegkundige zien. Niet beter of slechter dan het is. In 2018 schreef hij zijn eerste boek ‘Tommie in de Zorg’, vernoemd naar hoe hij bekendstaat. Nu heeft hij weer een nieuw boek uit, Tommie in Gesprek, en daar mogen wij vijf exemplaren van weggeven! Wil je weten hoe je eentje kunt winnen? Lees dan snel verder. 

Tommie in Gesprek

In Tommie in Gesprek, een ode aan de zorg, praat Tommie met bekende en minder bekende namen in de zorg. Onder meer zorgminister Hugo de Jonge, hoogleraar Anne-Mei The, psychiater Dirk de Wachter, schrijver Jan Geurts en viroloog Marion Koopmans komen aan het woord. Tommie wil van hen weten: wat betekent zorg voor jou? Diezelfde vraag stelt hij aan verpleegkundigen, verzorgenden, patiënten en andere mensen die actief zijn binnen de zorg.

Win een exemplaar!

Wij mogen, in samenwerking met Ambo|Anthos, vijf boeken weggeven! Het enige wat jij hoeft te doen is naar onze Facebookpagina of LinkedIn gaan en een vriend, familielid of bekende in de zorg laten weten dat je aan ze denkt. Uit allee deelnemers selecteren we vijf die ‘Tommie in Gesprek’ winnen.

Door: Nationale Zorggids