Normal_verrassings_kerstpakket

Kerst zal dit jaar anders zijn dan anders. We proberen er natuurlijk het mooiste van te maken, maar tegelijkertijd gaat het verzorgen van zieke mensen onverminderd door. Daarom zouden we deze decembermaand een hardwerkende zorgverlener in het zonnetje willen zetten. Ben jij of ken jij iemand die deze maand in de zorg werkt? Laat dat dan in een reactie op Facebook weten en wie weet maak jij kans op een verrassingskerstpakket van La Touche Magique! De winnaar maken we ruim voor de kerst bekend, zodat diegene voor die tijd een mooi pakket kan ontvangen. 

De werkdruk in de zorg is al jaren hoog, er is flinke administratiedruk en veel gesteggel over salarissen. Dit jaar is het nog veel zwaarder door corona. Een feestmaand als december- die we dit jaar niet kunnen vieren zoals normaal - zal er bij iedereen ongetwijfeld extra hard inhakken en daarom hopen wij in ieder geval één hardwerkende zorgverlener iets vrolijker te kunnen maken. Doe je mee?

Over La Touche Magique

La Touche Magique is een cadeauservice voor bedrijven en particulieren. Sonja van Duijnhoven, eigenaresse en personal gift shopper, bedenkt en regelt cadeaus, relatiegeschenken, promotionele artikelen en kerstpakketten. Ze bekijkt wat past bij de boodschap, de klant, de ontvanger en/of het event en bedenkt daar een origineel geschenk bij, al of niet gepersonaliseerd. Weliswaar met een aantal webshops waarin ze give aways en kerstpakketten presenteert, maar met daarnaast nog steeds de mogelijkheid te kiezen voor een compleet custom made geschenk. Zonder standaard assortiment, dus zelfs the sky is geen limit