Normal_zorgsokken_mymitella

Het zijn zware tijden in de zorg. Ziekenhuizen raken overvol, er is veel ziekteverzuim in onder meer de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en de ggz en het is steeds lastiger om iedere cliënt de aandacht te geven die hij of zij nodig heeft. Er wordt flink wat van iedereen gevraagd en daarom willen MyMitella en de Nationale Zorggids graag een zorgverlener een hart onder de riem steken.

 

Samen willen we zorgen voor een beetje vrolijkheid in deze donkere tijden. Dankzij MyMitella mogen wij aan een van onze lezers op Facebook een fantastisch paar zorgsokken weggeven, samen met een klokje en heuptas. Mooie items in vrolijke kleuren die ieders dag nét iets beter maken. Wil jij hier kans op maken voor jezelf of voor iemand anders? Laat dat dan in een reactie op onze Facebookpagina weten! Op 29 januari maken we de winnaar bekend.

Over MyMitella

Geboren uit persoonlijke nood, maar al snel een bedrijf met een missie: Happy2Care. MyMitella bedenkt en ontwerpt artikelen die niemand anders heeft. Nuttige artikelen voor patiënten zoals de vrolijke mitella’s (zoals de naam al zegt!) maar ook hele leuke tools, uitrusting en cadeaus voor zorgverleners. De vrolijke Happy2Care sokken of de heuptassen geven veel kleur op de zorgwerkvloer. De badeenden en sieraden zijn juist leuke wannahaves voor ná het werk. Alles met een medische twist. Inmiddels worden de producten niet alleen aan particulieren, maar ook aan ziekenhuizen, zorginstellingen en praktijken geleverd.