Normal_jonge_mantelzorger_tag_en_win_546x400_px

Als Nationale Zorggids hebben wij samen met VVV Nederland, net als ongetwijfeld iedereen in Nederland, diep respect voor alle jonge mantelzorgers in ons land. Veel jonge mantelzorgers zien zichzelf niet als mantelzorger, maar wij geven hen graag de aandacht en steun die ze verdienen!

In Nederland zijn ruim 5 miljoen mensen actief als mantelzorger. Dit kan voor een korte of lange periode zijn, voor familie, buren of vrienden en deze mantelzorgers kunnen oud of jong zijn. Voor die laatste groep, de jonge mantelzorgers, kan het verlenen van mantelzorg bijzonder pittig zijn. Als kind, tiener of jongvolwassene ben je al druk met school, vrienden en hobby’s en heb je al zoveel te ontdekken in het leven. Daarom is het bijzonder knap van jonge mantelzorgers dat zij deze verantwoordelijkheid van het verzorgen van een dierbare op zich nemen!

Om de jonge mantelzorgers in ons land de aandacht te geven die ze verdienen, verloten we in samenwerking met VVV Nederland van maandag 24 mei tot en met zondag 30 mei 2021 vijfmaal een VVV Online Cadeaucode ter waarde van €25 onder de jonge mantelzorgers die volgens onze lezers wel een digitaal schouderklopje verdienen. De VVV Online Cadeaucode kan de jonge mantelzorger aan van alles besteden. Denk aan kleding, games, spelletjes, boeken, maar ook een maaltijd van Thuisbezorgd.nl. Bekijk hier wat er allemaal mogelijk is! Dus ken jij een jonge mantelzorger die je in het zonnetje wilt zetten, als steuntje in de rug of gewoon om te laten weten dat hij of zij deze aandacht verdient? Lees dan snel hoe je kunt meedoen aan deze winactie!

Hoe werkt deze winactie?

Je kunt meedoen aan de winactie door naar onze Facebook-pagina te gaan en de jonge mantelzorger(s) die je kent onder de winactie te taggen. Vertel hierbij waarom je hem of haar dit cadeau gunt én wat je denkt dat hij of zij met de VVV Online Cadeaucode gaat doen. Taggen maar!