Normal_vvv_ck_mantelzorg_zonder_actie_273x200

Als Nationale Zorggids zijn wij erg dankbaar voor alle mantelzorgers in ons land. Zij zorgen met hart en ziel voor een naaste en doen dit vrijwillig en onbetaald. Om mantelzorgers te bedanken  heeft de Nationale Zorggids in samenwerking met VVV Cadeaukaarten een winactie opgezet. Lees meer over deze winactie!

Donderdag 10 november 2021 is het de Dag van de Mantelzorg, de dag om stil te staan bij de mantelzorgers in ons land! Mantelzorgers bieden hulp aan iemand in hun directe sociale omgeving. Dit doen zij vrijwillig en onbetaald. Mantelzorgers kiezen er niet voor om te gaan zorgen, maar het komt op hun pad en ze doen dit omdat ze een emotionele band hebben met diegene die zorg nodig heeft.

Hoe werkt de winactie?

In de periode van 1 tot en met 14 november 2021 verloten wij in samenwerking met VVV Cadeaukaarten tweemaal 5x de VVV I Care Cadeaukaart onder mantelzorgers in ons land! Zodoende hopen we mantelzorgers te verrassen met dit mooie cadeau. Iedereen kan met deze winactie meedoen.

Ga naar de Facebook-post en laat in een reactie op onze post weten welke mantelzorger jij in het zonnetje wilt zetten en waarom! Wij zullen de 10 winnaars naderhand bekend maken. Reageren maar en wie weet wint hij of zij een VVV I Care Cadeaukaart t.w.v. €25!

Wat kan je met de VVV Cadeaukaart?

Met een VVV Cadeaukaart kan je als ontvanger álle kanten op. Je kunt heerlijk shoppen bij de bekendste winkelketens en webshops, maar óók terecht bij lokale winkels in de buurt. Daarnaast kan je de VVV Cadeaukaart besteden bij restaurants én aan een dagje of nachtje weg. Van een dagje ontspannen in de sauna tot een heerlijke hotelovernachting. Bekijk hier waar je allemaal terecht kunt met de VVV Cadeaukaart!

Gemeente of steunpunt?

Ben jij als gemeente of steunpunt op zoek naar het mantelzorgcadeau? VVV Cadeaukaarten heeft een mantelzorgactie waarbij de speciale VVV I Care Cadeaukaart samen met het Mantelzorg mapje gratis aangeboden wordt. Lees meer over deze mantelzorgactie van VVV Cadeaukaarten op vvvcadeaukaarten.nl!

Door: Nationale Zorggids