Logo_oog-logo140jaar-def
Het Oogziekenhuis Rotterdam bestaat dit jaar 140 jaar. Om dit te vieren wordt er op 21 juni een openbaar symposium over de ontwikkelingen en ontwikkelingshulp in 140 jaar oogheelkunde georganiseerd in voetbalstadion De Kuip. Deelnemers kunnen kinderen tussen de 5 en 15 jaar meenemen voor een rondleiding en een Feyenoord voetbalclinic in het stadion.
 
De nieuwste behandelmogelijkheden, zoals gen- en stamceltherapie, retina-implantaties en ook het werken met een robotarm worden tijdens het symposium uitgelegd door oogartsen uit het ziekenhuis. Tegelijkertijd met het symposium zal voor de kinderen de clinic met rondleiding door het stadion plaatsvinden. 
 
Na het symposium en de clinic is iedereen van harte welkom op de benefietborrel met veiling en loterij. De opbrengsten van de dag komen ten goede van de Retina Repair Foundation. De dag wordt afgesloten met een benefiet voetbalwedstrijd tussen oogartsen en andere medewerkers van Het Oogziekenhuis Rotterdam en het Moorfields Eye Hospital (Londen). Oogarts Koen van Overdam organiseert het evenement. 
 
De toegang kost 20 euro per persoon. Voor meer informatie en een online inschrijfformulier klikt u hier
 
© Nationale Zorggids