Normal_ikazia

Op dinsdag 12 augustus vindt in het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam een inloopavond plaats waar zwangeren informatie kunnen krijgen over bevallen. Dit meldt het Ikazia.

Bezoekers van de inloopavond kunnen kennis maken met het ziekenhuis en een kijkje nemen in het Moeder en Kind Centrum. Daarnaast zijn er deskundigen aanwezig, zoals een verloskundige of een gynaecoloog, om eventuele vragen te beantwoorden.

Het Ikazia organiseert de inloopavonden iedere dinsdagavond in de oneven weken. Belangstellenden zijn tussen 17.30 en 19.30 uur van harte welkom en hoeven zich niet van tevoren aan te melden. Op de avond zelf kunnen bezoekers zich melden bij het Moeder en Kind Centrum op de achtste etage in de lounge.

Aangezien bevallingen meestal niet te plannen zijn het kan gebeuren dat alle kamers in gebruik zijn. In principe gaat de inloopavond zonder tegenbericht altijd door. Als een inloopavond niet door kan gaan, staat dat op de dag van de inloopavond vanaf 16.00 uur op de website van het ziekenhuis.

© Nationale Zorggids