Logo_st._anna

Het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop heeft in de afgelopen weken keurmerken gekregen van diverse patiëntenverenigingen. Zo ontving het ziekenhuis het groene vinkje patiëntenwijzer bloed- en lymfeklierkanker, het groene vinkje patiëntenwijzer prostaatkankerzorg, het Vaatkeurmerk, het Spataderkeurmerk en het groene vinkje Stomazorg. Het ziekenhuis is blij met de keurmerken, die aan patiënten en zorgverleners inzicht geven in de kwaliteit van zorg.

Op 29 september ontving het St. Anna Ziekenhuis zowel het groene vinkje voor bloed- en lymfeklierkanker als voor prostaatkankerzorg. Het ziekenhuis voldoet hiermee aan alle minimale voorwaarden van goede zorg vanuit patiëntenperspectief en wordt in de patiëntenwijzer van beide aandoeningen gemarkeerd met een groen vinkje.

Op 6 oktober kreeg het St. Anna Ziekenhuis het Vaatkeurmerk en het Spataderkeurmerk van De Hart & Vaatgroep. Een ziekenhuis ontvangt deze keurmerken, wanneer het aan de kwaliteitscriteria van deze patiëntenorganisatie voldoet. Beide keurmerken helpen vaatpatiënten een keuze te maken voor een ziekenhuis waar de beste vaatzorg en spataderzorg wordt aangeboden.

Op 16 oktober ontving het St. Anna Ziekenhuis een ‘groen vinkje’ van de Nederlandse Stomavereniging. Dat betekent dat patiënten ervan op aan kunnen dat de stomazorg van het ziekenhuis voldoet aan de voorwaarden die de Nederlandse Stomavereniging daaraan stelt.

© Nationale Zorggids