Normal_bunschoten

Vanaf maandag 24 november is het prikpunt van Meander Medisch Centrum in Bunschoten langer open. Patiënten kunnen er dan elke maandag terecht van 8.00 uur tot 15.00 uur, in plaats van tot 10.00 uur. Op het prikpunt kan men ook terecht voor andere zaken, bijvoorbeeld het inleveren van urine. Da meldt het Meander Medisch Centrum.

Het prikpunt in Zorg- en Wooncentrum De Haven (Op de Ree 161) biedt daarmee meer mogelijkheden aan inwoners van Bunschoten die op maandag hun vrije dag hebben. De langere openingstijden zorgen ervoor dat de wachttijden kort zijn, na 11.00 uur is er de minste kans op wachttijden.
Op de andere werkdagen blijft men welkom van 8.00 tot 10.00 uur. Parkeren is gratis.

De prikmedewerkers kunnen bijna elk laboratoriumformulier verwerken. De uitslag van bloedonderzoek is meestal dezelfde dag nog bij de huisarts bekend. De uitslag komt ook automatisch in het patiëntendossier in het ziekenhuis. Mocht men een keer in het ziekenhuis worden opgenomen, dan zijn de gegevens en laboratoriumuitslagen al aanwezig. Dat bevordert de snelheid en nauwkeurigheid van de zorgverlening.

© Nationale Zorggids