Logo_kwf_kankerbestrijding_logo2
De KWF Kankerbestrijding en anatomiemuseum Body Worlds: The Happiness Project starten een loyaliteitsprogramma voor de achterban van het goede doel. Van 7 tot 12 september vindt de jaarlijkse collecteweek van de KWF Kankerbestrijding plaats. Om donateurs en vrijwilligers te bedanken biedt Body Worlds hen gratis toegang tot de tentoonstelling, bij aankoop van één entreeticket 'volwassene' en op vertoon van de speciale coupon, uitgegeven door KWF. Dit meldt Terminal1. 
Naast het loyaliteitsprogramma komt Body Worlds tijdens de collecteweek in actie middels een grootschalige inzamelingsactie en door een percentage van de ticketopbrengst tijdens de collecteweek aan het kankerfonds te doneren. Bezoekers die tijdens de collecteweek een bezoek brengen aan de expositie steunen daarmee automatisch de KWF Kankerbestrijding.
 
Het primaire doel van het anatomiemuseum is voorlichting geven over het menselijk lichaam. Aan de hand van meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen toont de expositie de complexiteit, veerkracht en kwetsbaarheid van het lichaam. Bezoekers nemen een kijkje in hun eigen lichaam en leren alles over anatomie en zien het verschil tussen gezonde en aangetaste organen door bijvoorbeeld ziekte of een bepaalde levensstijl. 
 
© Nationale Zorggids